Guestbook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

116 responses to “Guestbook”

 1. Marianne says:

  Dag Lavinia, nooit eerder schreef ik iets op een website. Je bent beeldschoon en je muziek… geen woorden voor. Ik lijd aan tinnitus maar met jouw muziek op mijn hoofd kan ik het even vergeten. Ik luister naar je tijdens mijn werk en in het vliegtuig. Wens je heel veel gezondheid en goeds en ik hoop gauw een keer bij een concert te kunnen zijn.

 2. Johanna Reijnier says:

  lieve Lavinia , ik heb de cd. glass grijs gedraaid in de auto. het is niet meer zilver wit maar goud geel. mooie beredenering maar toch is het zo. alleen nu komt er geen muziek meer uit . ik heb weer een nieuwe besteld en het vandaag gekregen. zondag moet ik een lange rit alleen maken naar mijn zoon die ik zelden meer zie en de 2 kleinzonen. ik heb je in het eusebius in arnhem gezien. zou musis sacrum zijn maar die was nog niet afgebouwd. jammer lag niet aan jou maar aan de akoestiek. zonder jou graag ik liever niet de weg op. je geeft me zo’n rust tijdens het rijden. weet je wat IK zoal doe met jouw muziek. Ik hou van jou. dikke knuffel wens je nog heel veel succes. misschien een keer met Andre Rieu zou niet lelijk staan.doei

 3. Eduard & Tineke says:

  Ahoy Lavinia!
  Wat hebben we gisteravond in De Lieve Vrouwe in Amersfoort genoten van jouw dynamische optreden samen met Feico Deutekom en Heiko Dijker! Je bent écht een heel bijzondere harpiste. Jouw brede muzikale oriëntatie maakt je heel speciaal. Wie weet komt er zelfs ooit nog eens een Jazz-CD van je uit…
  Het was heel leuk persoonlijk met je kennisgemaakt te hebben en we hopen je nog vaak te zien, te horen en te ontmoeten!

 4. Arthur says:

  Zag de aankondiging onlangs en dacht ik loop er even heen en dan zien we wel.
  Compleet overdonderd. Wat een goed concert! Natuurlijk solo ontzettend goed en ook met je twee gasten.

 5. S en G Dijkstra says:

  24 november de voorstelling gezien in Alkmaar en diep onder de indruk. Geen seconde afgeleid geweest en dat zegt wat. De teksten, de muziek (ook de percussie!), alles klopte en raakte ons. Sommige voorstellingen blijven je lang bij: dit is er een van. Heel veel dank ervoor.

 6. Jack Dekker says:

  Beste Lavinia,
  Gisteren genoten van jullie voorstelling in Odeon in Zwolle.
  Prachtig zoals jullie onderwerpen bespreekbaar maken die voor velen lastig zijn.
  Mooie teksten en dialogen.
  Vooral je harpspel op alle manieren emoties weergeven.
  We hebben een prachtige avond gehad.
  Jullie hebben ons geraakt.

  Dank
  Coby en Jack Dekker

 7. Els Hunia says:

  Gisteren zijn wij in Harderwijk naar jullie concert/vertelling geweest. Jullie hebben ons diep geraakt. Zo mooi dat jullie dit willen delen.Prachtige voorstelling! Een juweel……

 8. Jolien says:

  …nóg stil van je optreden Lavinia, samen met Abdelkader Benali, eergisteren in Heerenveen …

 9. sonja says:

  lavinia,
  Je was wonderschoon in Bergen op Zoom. Genoten!

 10. djoeke says:

  Lieve Lavinia,

  Met the glass effect aan denk ik terug aan maandag in de kleine komedie.
  Wat heb jij een indruk op me achter gelaten. We hadden plekken vooraan bij de harp… Ook heb ik genoten op de manier hoe jij je verhaal vertelde…. Het was een prachtige avond en hoop snel naar een concert van jou te kunnen…. Thanks for being you..😘 warme groetjes van Enorme

 11. Henk Noom says:

  Geweldige avond beleefd in Hoornse schouwburg ” Brief voor mijn dochter” prachtige samenwerking met Abdelkader Benali en meesterlijke harpmuziek.Ook het slagwerk heel bijzonder.Henk

 12. Cyp van Rijn says:

  Een fascinerende avond meegemaakt bij de tryout vanavond in Beverwijk met Abdelkader Benali! Een echte aanrader, Lavinia je muziek was prachtig, je verhaal indrukwekkend

 13. Marijne Magnée says:

  Ben net naar Lavinia Meijer haar nieuwe project geweest: Behind the telescopes. Wat een prachtig concert! En wat een prachtig concept, met een animatiefilm op de achtergrond. Voor mij was het alleen ter introductie nodig, maar wat een manier om ook de jeugd dichterbij de harp te krijgen. Heerlijke cross-overs naar moderne niet-klassieke muziek. Lavinia, ga vooral op deze voet verder! En laat nog meer van je horen èn zien! Intelligent en mooi bedacht, en prachtig uitgevoerd. Echt prachtig.

 14. Maria angenent says:

  Lavinia spint een ragfijn net en neemt je daarin mee. Je raakt gedrogeerd en vanuit je buik ontstaat er een enorme rust. Glass is fantastisch maar met Lavinia compleet herboren. Goed voor ieder mens en therapie.
  Hoe ist mogelijk. Chapeau: genieten. Dank Lavinia
  Blijf bij alles wat je doet dicht bij jezelf dan kan t alleen maar goed gaan

 15. Ann says:

  Heerlijke muziek.. Ze bezint, geeft energie, vult mijn huiskamer… Dank je

 16. Angelien en René van Trigt says:

  De 5 sterren voor uw Glass-cd zijn in het dagblad Trouw helemaal terecht gegeven! Wat een prachtige uitvoering van de diverse componisten. Wij kochten de door u gesigneerde cd na uw optreden vorige week in Eindhoven. Een memorabel optreden, ook onze vrienden bleken, zoals we voor de grap zeilen, winterharde fans van u te zijn. Hulde en dank!

 17. martin says:

  Hoi LM,
  I stopped pre-listening. If there is a new cd out I gonna buy it. I think it is time (=I do hope for a development in this direction) for a LM group/ ensemble. Enjoyed final tracks the most.

  Groeten
  MZ

 18. Just discovered your beautiful music yesterday, and I am loving it. Thank you.

 19. Erik Mennes says:

  Hoi Lavinia, Ik denk nog met veel plezier terug aan het concert gisteren bij de W2 waar ik het licht mocht verzorgen. Vooral het 2e deel de Harper songs was een uitdaging. Ik heb er veel van geleerd.
  Bedankt voor de mooie muziek en veel succes verder.
  Groeten Erik

 20. Léon Mulder says:

  Beste Lavinia,

  Ik heb net voor het eerst uw tweede Philip Glass-album beluisterd. Wat een meesterwerk! Als enorm grote Glassfan (de teller staat nu op 200+ Glassalbums) vind ik deze cd een fantastische aanvulling op mijn collectie. Misschien vind ik zelfs uw arrangementen van een aantal etudes fraaier op de harp dan op de piano. Heel erg bedankt!

 21. liselotte de nooijer says:

  Beste Lavinia Meijer,
  ik ben een super grote fan van je! ik houd van de muziekstukken die je speelt, mijn lievelingsnummer van je is metarmorphosis. toen ik jou dit hoorde spelen vond ik het helemaal fantastisch en ging het zelf op de harp spelen. (ik speel nu 7 jaar harp en ben nu 12 jaar) Maar jammer genoeg kreeg ik het niet zoals jij het zo mooi speelt.
  Je bent de beste! Stop alsjeblieft nooit metharp spelen.

 22. A.Bosch says:

  Hallo Lavinia,
  Heb net je concert in Axel gezien. Super mooie muziek, bijna magisch.
  Heb met verwondering naar je passie gekeken,en ondertussen een traantje weg gepinkt.
  Samen met Karel Kraayen, bijzonder mooi!

 23. Alex Le says:

  Dear Ms. Meijer,

  I hope and do pray that this message reaches you.

  TODAY (10/01/2016) in America, I imagine of your concert in the Netherlands. I just discovered your music through Einaudi’s piano solos. Your music is very beautiful, and I can see your immense love for the music you play and your conveying to the world of the beauty of music.

  Thank you very much. I hope you will come to America (not a great place because of the lack musical cultures if you will compared to Europe, but please do) in California.

  Please, please, do come.

  All I have now to listen is your YouTube channel and CDs. Give it time and the number of subscribers will grow!

  Thank you,

 24. Maria Kouzmina says:

  Beste Lavinia,

  Hartelijk dank voor de harpworkshop bij Erazmuspark vandaag. Het was voor ons groot verassing en enorme plezier op je te zien spelen en vertellen. Ongelofelijke eerste ontmoeting met bijzondere musicus en bijzondere instrument voor onze kinderen.

  Maria, Luca en Kyra Knol

 25. Derk Hasselo says:

  Hallo Lavinia.
  We zagen de aankondiging van het 5 mei concert in het Muziekgebouw in Amsterdam. We proberen nog een plek te reserveren, met vrienden.
  Ik ben een bewonderaar, woonachtig in Hoogblokland. Heb dus in het regionale nieuws al heel lang geleden je naam langs zien komen, als winnaar van een of andere prijs.
  Je muziek en performance vind ik geweldig.
  Ik ben fervent fotograaf amateur en zou graag een serie mooie platen van je maken. Het is geheel vrijblijvend, en je mag zelf beslissen wat er met de resultaten gebeurt. Ik zou het fijn vinden als er één, twee of drie pictures overblijven om op internet te zetten.
  Met vriendelijke groet uit de buurt van Gorinchem.
  Derk Hasselo.
  +31 183 562 561 / +31 6 286 436 80

 26. Luc Bortels says:

  Dag Lavinia,
  Hartelijk dank voor de fijne muzikale avond in Zandvliet. Ik had gehoopt op Passaggio van Einaudi en de ouverture van Glassworks, en dat was niet op je play list. Wat je wel gebracht hebt, was prachtig en heeft dat ruimschoots gecompenseerd 😀. Ik vond het eerste Koreaanse stuk prachtig, en ook het stuk voor je nichtje! Wat mij betreft, mag je nog meer eigen nummers brengen. Jouw muziek is een balsem voor de ziel!
  Groetjes,
  Luc

 27. Martijn says:

  Beste Lavinia,

  Met ontzettend veel plezier en bewondering heb ik je afgelopen weekend horen spelen in Hall. Vooral het ‘Hello Stranger’ greep me, zelf net een trotse vader geworden van een dochter. Ik vond het nummer soms onheilspellend en daarna weer juist geruststellend, als een slaapliedje. Precies zoals ik me zelf voel bij die kleine meid!

  Bedankt en keep up the good work,

  Grtz Martijn

 28. Marten says:

  Hallo Lavinia,

  Bij je (mooie) concert afgelopen zondag in hall speelde je een zeer sprankelende toegift, waarbij je aangaf nog open te staan voor titel suggesties, aangezien het stuk nog “under construction” is (het klinkt voor mij als helemaal af, dus niets meer aan doen hoor). Je associeerde zelf met Kerst, maar die zag er uit als een herfst, en leek je dus minder geschikt. Ik zou zeggen: “Seasons to remember”.

 29. Eric Reichenbach says:

  Hello Lavinia Meijer,
  I was head-over-heels in love with you and Michiel Borstlap after your concert in Leiden this Valentine’s Day! Thanks!
  Your experimental piece at the end gave me a very Ummagumma feeling.
  I cannot find a program, so I don’t know what the first pieces were. Can you tell me?

 30. Herman Wilms says:

  Beste Lavinia,

  Ik vroeg me af of u het harpconcert van Boris Tisjtsjenko kent. Het zal niet gauw worden uitgevoerd, denk ik, zoals de meeste van zijn muziek, wat ik jammer vind. Mocht u het niet kennen dan is mijn mail een klein pleidooi.

  Met vriendelijke groet,

  Herman Wilms

 31. henk platenkamp says:

  Erg genoten van uw concert in Zelhem. Vooral de door uzelf geschreven composities. Dank U.

 32. Peter van der Steen says:

  Beste Lavinia,

  In theater De Beun in Heiloo hoorde ik jouw versie van The Godfather.
  Ik was daar zeer van onder de indruk.
  Ik zit met smart te wachten op die CD met filmmuziek.
  Kan je aangeven of en wanneer die CD gaat uitkomen.

  Met lieve groet,
  Peter van der steen

 33. STEF PERRY says:

  Beste Lavinia,

  Ik heb vanavond zeer genoten van jullie concert in Cuijk !
  Niet alleen van jullie muzikaliteit en talent,
  maar ook van het pure plezier dat jullie uitstraalden !
  Ik ga de CD van jou en Carel zeker kopen.
  Dank je wel voor de mooie middag en stukje avond…

  STEF

 34. Lammieke Katerberg says:

  Dag Lavinia,

  Ben zo benieuwd of er nog een cd komt van jouw samenwerking met Arthur Antoinne. Jullie muziek in Carre van de zomer: betoverend en veelbelovend!

  Hartelijke groet,
  Lammieke

 35. Remko Steen says:

  Beste Lavinia Meijer,

  Zou graag met u in contact treden inzake het Toon Hermans Huis (non-profit) te Ede,een inloophuis voor kankerpatiënten. Ik ben als bestuurslid verbonden en wil bij u peilen of u voor dit huis als ambassadeur of anderszins zou willen fungeren. Wellicht is een gesprekje hierover mogelijk.
  Met vriendelijke groet,
  Remko Steen
  Bestuurslid THHEde

 36. Inga-Lisa says:

  Dear Lavinia
  I am a harpist from Switzerland and one of my students told me about your concert.
  She was very thrilled to hear you play. And now she would like to play the music by Enaudi. You adapted it for the harp, right? Is it possible to get these arrangements?
  Thank you for being a fresh breeze in the world of my student ;))
  Inga-Lisa

 37. Ik ben op zoek naar een weergave van het concert dat u ooit gaf in Middelburg met een koor op de achtergrond met muziek van Phillip Glass.
  Is daar ooit een opname van gemaakt?
  Met vriendelijke groet,
  Th. M-S

 38. Ben says:

  Bedankt voor de uitvoering van “Methamorphosis, two flowing ? / Philip Glass” tijdens de nationale MH17 herdenking in Nieuwegein. Het was op net zo’n prachtig mooie zomerse zonnige dag als een jaar geleden (toen de zon zo abrupt verdween). Inmiddels zien we de zon ook weer (door de wolken).

  Was bekend met het werk van Philip Glass (geen uitvoeringen op harp echter), je mooie uitvoering raakte me tijdens de emotionele herdenking. Nogmaals, bedankt !

 39. Hans Reuter says:

  Hallo Lavinia, We waren erg onder de indruk van je concert in mei in Carre. Schitterend. Komen de stukken die je met de toetsenman van Gare du Nord ook nog op CD? Natuurlijk heb ik je CD’s al, maar dat waren ook mooie stukken muziek, die we graag ook thuis zouden willen horen. Heel veel succes nog.

 40. Josephine says:

  Prachtig harprecital t.g.v. 125-ste sterfdag van Vincent van Gogh. Eveneens mooie beelden van zijn schilderijen op de achtergrond. Ik heb ervan genoten! Zoiets maakt men niet mee!Dank je wel!

 41. Egbert de Ruiter says:

  Wat een mooie avond in Luxor vanavond 26-6-2015. We hebben genoten van je muziek van Einaudi via Glass Scarlatti Baudewijn de Groot naar carma police van Radiohead. Dankjewel dat je ons meeneemt in jouw reis. Egbert

 42. Piruz says:

  Hi Lavinia Meijer!

  A new world opened up to me when I first heard your track “Metamorphosis”. The originality of your work is outstanding, too!

 43. Kirsten says:

  *Ik bedoel natuurlijk 24 mei, excuses.

 44. Kirsten says:

  Uw concert van 25 mei was mijn eerste klassieke concert (ik ben ook nog maar 16 jaar) en wat was het mooi !
  Vooral Einaudi’s werk vind ik prachtig, maar de Nocturne van Erik Satie en Clair De Lune zijn ook heel mooi.

  Uw eigen compositie ‘Hello Stranger (?)’ was echt… wauw ! Je voelde het echt, kan niet wachten totdat die ook op Spotify staat.

  Heel erg bedankt voor het prachtige concert !

 45. Rob van Geel says:

  Vanavond the Best of Lavinia met prachtige close-up beelden van schilderijen door van Gogh! Glass bij de Aardappeleters, modern Japans bij de zonnebloemen, een feest voor oog en oor.
  Daarbij zaten we helemaal vooraan, het leek wel alsof je alleen voor ons speelde. Lavinia hartelijk dank, zoiets maak je maar een maal mee.

 46. LaviniaMeijer says:

  Dear Stacy, how wonderful to hear, many thanks, I hope I can update you soon with a next tour through the UK, my last one last year was amazing!

 47. LaviniaMeijer says:

  Beste Martine, dat is geweldig om te horen, veel dank!

 48. Stacy Perry says:

  My daughters, also adopted from South Korea, began playing harp a few years ago. We stumbled across your Passaggio album while looking for Ludovico Einaudi piano music. We love the album and your arrangements for harp. Hopefully you will travel to United Kingdom in the future so we can see you play.

  Beautiful!

 49. MARTINE rOOBROECK says:

  Dag Lavinia, al enkele jaren luister ik naar de soundtrack van ‘the hours’. De muziek betoverde me. Heel onlangs maakte ik kennis met jouw muziek (cd) van dezelfde soundtrack. Wat mooi, wat een subtiele versie van het originele. Dit is voor mij ‘genieten’. Nog veel succes en ik hoop je ooit nog eens ‘live’ te zien.

  Martine

 50. LaviniaMeijer says:

  Beste Irene, ontzettend fijn om te horen, veel dank!

 51. LaviniaMeijer says:

  Beste Roelien, wat een mooie woorden, mijn dank is groot!

 52. Roelien Wagter says:

  Zaterdag 23 mei in Zierikzee
  Jouw spel bracht heftige emoties in mij boven, jouw levensverhaal deed me denken aan het verhaal van mijn dochter die ik op vierjarige leeftijd adopteerde.
  Nu inmiddels 33 jaar!

  Gisteravond heb ik mijn gevoel opgeschreven!
  Dank je wel Lavinia voor de bijzondere avond !

  Het harpspel van Lavinia

  Klanken en gedachten
  vloeien inéén
  tot heftige verhalen
  die naar de kern
  van mijn bestaan afdalen
  Zij nemen mij mee
  op reis
  door mijn eigen leven
  Vreugd en verdriet
  komen samen
  de toekomst……
  en slechts even de dood
  Dan roept de muziek mij
  terug naar nu
  Een streling voel ik
  op mijn handen
  en ik laat het gevoel van
  intense tevredenheid landen

 53. Irene says:

  Lavinia, wat een indrukwekkende voorstelling vandaag in Carré.

  Een verrassing te horen wat voor stijlen muziek er met de harp mogelijk zijn.
  Zinderend de samenwerking met Arthur Antoine!
  Gevoelige Debussy.
  Recht in de ziel: Thema uit Beautiful Mind.
  Daarvoor speelde je een compositie met eigen tekst, geschreven na een moeilijke tijd.
  Dat raakte me zeer..is daar een opname van verkrijgbaar ..op cd?
  Dank voor de mooie middag. wat is muziek toch een gave! Om te maken maar ook om naar te luisteren!
  Blijf vooral genieten,

  Irene

 54. marlene says:

  Vanavond je concert in Lux bijgewoond. Genoten! Een suggestie voor je eigen compositie? Gewoon “once”

  Nog veel succes..

 55. Les Weeland says:

  Wat fantastisch en weer zo verrassend Lavinia je concert in Den Haag vandaag 5 april ” de Nieuwe Kerk” Argentijnse Tango’s en meer. Samen met Carel Kraayenhof. Uitverkocht was het en iedereen laaiend enthousiast.Ook wij genoten van de muziek en het plezier en enthousiasme wat van het podium af spatte Een feest om jullie te zien musiceren.
  Leuk ook om na afloop nog even met jullie te kunnen babbelend tijdens de door Norton bodega aangeboden Argentijnse wijn en hapjes. Nu uitkijken naar je concert in theater Caré op 25 mei in Amsterdam

 56. Leonieke de kleer says:

  Hallo Lavinia,
  Vandaag een week geleden heb ik je samen met ongeveer 40 van mijn harpleerlingen horen en zien spelen in Het Energiehuis in Dordrecht. Ik wil je via deze weg laten weten dat mijn leerlingen deze week harp speelden alsof ze vleugels hadden. Zo mooi wat je concert met hen heeft gedaan. Sommige leerlingen draaien de hele dag je cd en liggen s’avonds met hun iPod onder de dekens nog naar je te luisteren.
  Dankjewel voor de leuke en mooie avond.
  Hartelijke groet,
  Leonieke de Kleer

 57. Susanne Kusenbach says:

  Dear Mrs. Meijer,

  since 2010 I learn to play the harp.
  A few weeks ago I found your viedos (you tube) and I´m absolutly fascinated about your way to play the harp.
  The pieces about Metamorphosis from Philipp Glass are wonderful!

  On your homepage I read about your difficult way to transcribe the notes (for piano) to the harp.
  Now my question:
  Do you offer these notes – for my favorite piece “Metamorphosis 2” ?
  I would by the collection about “Metamorphosis 1, 2, 3, 4, 5” in a
  collection too, if it wouldn´t be possible to get only one piece.
  Or do you can give me the name from a publisher for notes.
  Perhaps in the Netherlands you can buy them.
  Here in Germany you only get the piano notes.

  Thank you very much for your help.
  I hope you will have concerts in Germany!
  On your homepage I didn´t find dates.

  Greetings and best wishes for 2015,

  Susanne Kusenbach

 58. Jeroen Bol says:

  Dag Lavinia,
  Zondag 14 december woonden we je concert in de Philharmonie Haarlem bij. Het was de eerste keer dat we je live zagen spelen, we waren zeer onder de indruk. In de pauze kocht ik je cd Passagio met je bewerkingen van muziek van Einaudi. Het was bijzonder wat je over hem en de diepe indruk die hij op je maakte vertelde. We hebben je cd nu ruim een week in huis en blijven hem draaien, zo prachtig! Wat ik zo heel bijzonder vind is dat deze muziek bijna letterlijk verhalen lijkt te vertellen. Ik heb dat nog nooit eerder beleefd met instrumentale muziek. Mooie verhalen wat mij betreft. Bij het signeren zei ik je dat je muziek de hemel binnen handbereik lijkt te brengen. Al het goede gewenst!

 59. Bert Kremer says:

  vanavond in Groningen genoten van het concert met het attacca ensemble. Terecht een daverend applaus aan het eind beloond met twee toegiften. Het stuk Music in Similar Motion overgezet voor voor harp en piano was erg mooi.
  Het slotstuk Hydrogen Jukebox (met tekst van Allen Ginsberg) en aansluitend metamorphosis 2 was om stil van te worden. hypnotiserend en op hoog niveau. Goddelijk koor!!! Hoogtepunt van 2014 (wat mij betreft).

 60. werner wettstein says:

  LAVINIA at Zürich/Switzerland! That is just great!
  14. November 2014
  Thank you so much, Lavinia, that you brought us with your intens and spiritual music two hours of peace, of joy, of spirituality-hard to express my experience during your concert…

  I think, this planet needs you and your music!
  Much love Werner Wettstein, panflutist/Switzerland

 61. Vanessa says:

  Hi Lavinia,
  We zagen je gisteren tijdens het programma Blauw Bloed, waarbij je een concert gaf tijdens het staatsbezoek in Korea. In dat (helaas korte) item speelde je een prachtig nummer. Graag zou ik willen vragen welk nummer dit is? Staat dit nummer op je laatste album?

  Ik hoop graag van je te horen en ga zo door met je prachtige werk!

  Vriendelijke groet, Vanessa

 62. Wim van der Hart says:

  Dag Lavinia,

  We hebben elkaar ontmoet in het Muziekcentrum in Enschede.
  (Mijn vrouw is gastvrouw van ons orkest, tegenwoordig HET Symfonieokest)
  Toen nog het Nederlands Symfonie Orkest.
  Ik bewonder, en geniet van uw harpspel.
  Vandaag hoorde ik een stukje uit het Koreaanse werk dat u binnenkort in Seoel gaat uitvoeren. Voor de Klavarvereniging Nederland zet ik muziek over van de gebruikelijke notatie in Klavarskribo.
  Wat zou het mooi zijn wanneer ik uw versie van dit Koreaanse lied mag omzetten en publiceren in ons verenigingstijdschrift Toon&Teken.
  Uiteraard blijft de overgezette versie binnen de vereniging.

  Of ben ik nu te vrijpostig?

  Hartelijke en heel veel succes in Korea.
  Ik hoop een reactie van u te ontvangen.

  Hartelijke groet,
  Wim van der Hart
  Enschede

 63. René Alsemgeest says:

  Bedankt voor het mooie concert in Ulft, gisteren op 3 oktober Lavinia! De muziek was betoverend, rustgevend en hemels. Ook de toelichtingen waren erg interessant. Ik vraag me nu nog af waarom de harp meebeweegt, wiebelt. Zometeen ga ik kaartjes kopen voor het concert in Den Haag. Succes bij je concerten in Azië!

  René Alsemgeest, Utrecht

 64. anouk says:

  mijn dochter van 4 is helemaal fan van jouw Philip Glass cd. Ze noemt het ‘betovermuziek’ en krijgt er geen genoeg van.”Mama, deze muziek is zo mooi dat ik me af vraag of het wel echt bestaat.”

 65. Pim Bouwens says:

  Lavinia, het was hartverwarmend en ontroerend om je prachtige muziek te horen in de kerk tijdens de dienst voor MH17 slachtoffers te Hilversum. Mijn vriendin was daar gastvrouw van de gemeente en ze wil graag eens naar een optreden van jou komen kijken…
  Dank je wel.

 66. Toon says:

  Dank je wel voor een fantastisch concert in Heerde afgelopen zondag. De vogels voelden het perfect aan en zongen mee. Diep geraakt. Het allerbeste, Toon Berkhoff

 67. ineke spruit says:

  Lavinia,

  wij hebben genoten vanmiddag op het Oerol-festival in het bostheater.
  Het was een sprookje, jij op de harp en de wind als begeleider!!!
  Dank je wel

 68. Teye says:

  Hallo Lavinia

  Je optreden tijdens de Duits-Nederlandse nacht in het Bimhuis vond ik prachtig. Mooi om je van zo dichtbij te zien spelen. Het slotstuk samen met Sven en Claron en de band was grandioos. Ik heb inmiddels ook je Philip glass cd gekocht en ga in de gaten houden waneer je weer een keer bij mij in de buurt optreed.

  Dank je

 69. Rene van Heusden says:

  Enorm genoten van het recital in het kader van de Wijnconcerten in Vlaardingen. Om net als vele andere bezoekers ademloos naar te luisteren. Technische perfectie in de uitvoering, verrassende repertoirekeuze buiten de gebaande paden, educatieve toelichting tot en met. Wat kun je je als luisteraar nog meer wensen? Kortom: een eye opener van de eerste en een geweldige promotie van de harp. Bravo!

 70. Joop van Riet says:

  Hoorde zondag bij Vroege Vogels ineens hele mooie klanken. Was het piano? Nee, guitaar dan? Nee, moest Harp zijn!
  Hoorde vaag een naam, opgezocht op internet, en nu als een verslaafde al je mooie muziek aan het beluisteren, wat een heerlijkheid!
  Ga nog veel van deze ontdekking van jouw harp muziek genieten!
  Succes en maak nog meer mensen blij!

 71. Piet Reijs says:

  Zou jij met mij, Lavinia, een zelfgeschreven kerstnummer op willen nemen?
  Waarin jij verschillende harpen door en naast elkaar speelt?
  Interesse? Mail me dan…
  groeten P.

 72. Piet Reijs says:

  Ik zoek iemand die een kerstnummer met me op wil nemen, interesse???Het is een eigen nummer.

 73. Marianne says:

  Dag lieve Lavinia,
  Ik zat vanmiddag op de 1e rij bij jouw concert in de Concertzaal in Tilburg.
  Ik heb intens genoten…van jouw aanwezigheid…van al die prachtige muziek….een kadootje op deze zonnige zondag in april 2014.
  Dank je wel voor al dit moois.
  met liefs van Marianne.

 74. Janna says:

  Ik heb genoten van de stukken die je vanavond gespeeld hebt bij de Griffioen. Het was heel gaaf om stukken van Satie, Phillip Glass en Einaudi op de harp te horen. Als fanatieke harpiste ben ik daarna gelijk van start gegaan met het oefenen van de stukken “Divenire” en “Andare” van “Ludovico Einaudi” Bedankt!

 75. Andrew says:

  A little church in Spijkenisse (The Netherlands) and Lavinia. A match made in heaven!

 76. Leo says:

  Je hebt een fantastisch concert in Emmen gegeven.
  Jammer dat het zo snel voorbij was.
  Ik kijk uit naar een CD met werk van Satie en diverse filmtracks.
  Leo

 77. Rob says:

  Gisteren je optreden in Nieuwegein bijgewoond, en zoals ik je na afloop al aangaf, ik waande me “In a Timelapse”. Tijdens je optreden durfde ik nauwelijks adem te halen, bang iets te missen. Je hebt me ontroerd met je muziek. Rob

 78. Wolfgang Giese says:

  Thanks, this is wonderful and relaxing music, here’s my review of the new record:

  http://rocktimes.eu/gesamt/e/einaudi_by_lavinia/passaggio.html

 79. Pauline van Roekel says:

  Dank je wel voor je muziek, je weet me elke keer weer te raken!

 80. Lavinia Meijer on Korean Television

  One week ago WAYPOINT-HOLLAND recorded a wonderful performance at the Cross Linx Festival in Groningen.Very impressive and truly enchanting. We were also lucky to interview Lavinia Meijer and record her rehearsals. Her story is special as is her music. All footage is meant for a television documentary for YTN television in South Korea,which will be broadcasted March 12th.

 81. Willem Sinkeldam says:

  Lavinia, ….. Thank you so much for all these wonderful high quality harp videos. They are so beautiful and very interesting. You enrich our lives so much. Many greetings, Willem

 82. Willem Sinkeldam says:

  Lavinia, ….. Your website and all the various videos from you are just so beautiful. You have such a great and wonderful talent and I love all your beautiful harp music. What a pleasure it is to listen and watch all your high quality and fabulous videos. You enrich our lives so much. Thank you again so much for all this wonderful and great harp music. We love you, Willem

 83. Kees van Nunen says:

  Dankjewel Lavinia voor het geweldige optreden tijdens het Cross Linx festival in Eindhoven. Het was virtuoos. Ik was ook erg blij met de afsluiter Karma Police van Radiohead. Een bijna onmogelijke opgave om dit te vertalen naar harp. Maar het was een prachtige en boeiende uitvoering.

 84. Hetty en Frans says:

  Beste mevrouw Lavinia Meijer,
  Al lang zijn wij zeer geïnteresseerd in uw muziek en luisteren wij er met plezier naar, o.a. enige jaren geleden tijdens het Veerhavenconcert in Rotterdam, dat toen zo jammerlijk eindigde in een enorme onweers- en regenbui ! Rond de feestdagen van 2013 waren wij in Zwolle, bij Waanders in de Broere en kochten uw CD Passaggio / Ludovico Einaudi; tot onze verrassing pakten wij – geheel bij toeval – uit het voorradige stapeltje een door u gesigneerd exemplaar, wat de CD nog waardevoller maakt. We genieten er heel vaak van. Ook via Classic FM klinkt uw muziek regelmatig. Wijzijn zeker van plan om op niet al te lange termijn weer een concert bij te wonen. Met vriendelijke groet, Frans en Hetty

 85. Eduard van Grinsven says:

  Vandaag in Hall geweest. Zoveel warmte, meesterschap en contact! Dank je wel, Lavinia!!!

 86. Letty Bonfrère Breuring says:

  Overigens vond ik het leuk dat je een stuk van Glass uit de film Koyaanisqatsi speelde. Zo nu en dan moet ik aan die film denken en aan de muziek van Philip Glass. Ik ben er toen 1982/83 naar toe geweest, wat grote indruk op mij maakte. Door de beelden, maar ook door de muziek. Maar als ik er over praat schijnt niemand om mij heen die film te kennen.

 87. Letty Bonfrère Breuring says:

  Lavinia, ik heb enorm genoten van je prachtige harpspel gisteren in Lantaren/Venster. En het is niet ‘alleen’ het harpspel wat indruk maakt, maar je gehele performance. Je neemt de mensen mee, althans mij en degenen met wie ik er was, in je emoties. Dank je voor deze belevenis.
  LettyBB

 88. wim en ineke van der linden says:

  Lieve Lavinia,
  We hebben enorm genoten van je concert vanavond in Lantaren Venster Rotterdam. Gelukkig heb je voordat je aan de nummers van Jacob te Veldhuis begon uitgelegd waar het over ging, zodat we het konden begrijpen. Wij zagen in je muziek de Christelijke boodschap, nl. dat het goede het kwade overwonnen heeft en eens voor altijd een eeuwig zuiver Arirang zal klinken.
  Misschien een idee om muziek van Koreaanse componisten te spelen en als je daar een cd van maakt ook het Arirang aan toe te voegen?

  Hartelijke groet van Wim en Ineke van der Linden (het stel met de geadopteerde zoons van 14 en 16 jaar)

 89. martin z. says:

  Beste Mvr. Meijer,

  ik stoot zojuist op een recente plaat van de australische group the necks (open – kijkt u op youtube). Misschien zou dit een tip kunnen zijn omdat u met het minimalisme de laatste tijd bent bezig geweest. Sinds het eerste optreden in DWDD volg ik uw artistieke weg.

  Groeten uit Duitsland

 90. Kitty Kruijssen says:

  Lieve Lavinia, hartelijk dank voor de prachtige uitvoering in Paradiso. Je muziek kwam helemaal bij me binnen en ontroerde me. Ik heb je CD gekocht en draai hem de hele dag. Ik geniet, ik word er ontspannen van, geweldig! Je bent niet alleen een geweldige harpiste, maar je legt er helemaal je gevoel in. Dat komt heel erg goed over. Ga door met deze mooie muziek en je blijft mensen blij maken.

 91. Sanne ten Tije says:

  “Music expresses that which cannot be put into words and that which cannot remain silent” Victor Hugo

  Bedankt voor een betoverende avond en bijzonder verjaardagscadeau

  Sanne
  (@Metropool Hengelo)

 92. Frits & Anja says:

  Beste Lavinia!

  Wij zitten nog na te genieten van je concert, gisteren in De Oosterpoort in Groningen. Vanmorgen hebben we naar jouw CD “FANTASIES & IMPROMPTUS (gisteravond na je concert gekocht) zitten luisteren. Al luisterend kwamen we tot de conclusie dat we je nog beter vonden en vinden dan we al dachten.
  Dit is echt Muziek Maken!!

  Heel veel groeten,

  Anja & Frits
  Groningen

 93. Bob Bunck says:

  Helaaaaas!!
  Zo jammer dat ik dinsdag niet naar Paradiso kan.
  Is er een tournee lijst waarop ik kan zien waar ik Glass en Einaudi alsnog kan mee-beleven?(behalve Hengelo)
  gr Bob

 94. Peter says:

  Pure meditatie.Heel dicht bij jezelf.Gisteren in Hilversum we hebben genoten. Je neemt ons mee op reis en die gaat wat mij betreft nog wel even duren. Timeless. Dank

 95. Jos says:

  Lieve Lavinia,
  Zo mooi zoals jij muziek maakt; niet alleen mooi om te horen, maar ook om te zien. Dankjewel…..
  Ik zie uit naar je concert in maart in Emmen, waar mijn (Koreaanse) vrouw en ik al kaartjes voor hebben.

 96. Diego says:

  was jij degene die anak toen op tv zong, zo niet, laat maar. maar hele mooie muziek 😀

 97. Raphaël says:

  Beste Lavinia,

  bij het korte stukje dat je speelde bij DWDD kreeg ik spontaan tranen in mijn ogen, nooit geweten dat harp me zo kon raken. Dank je wel!

  Nu als cadeau voor mezelf ‘Passaggio’ gekocht. Ik ben er super blij mee en wil je graag bedanken voor deze met liefde gespeelde stukken.

  Laat de winter nu maar komen, jou plaat houd ons wel warm!

 98. A. van Westing says:

  Lavinia, vandaag je cd binnengekregen en ben helemaal betoverd door je prachtige spel. Dankjewel en gefeliciteerd met je nieuwe cd.

 99. Rob Koopman says:

  Hallo Lavinia, allereerst mijn complimenten voor je nieuwe Passaggio CD, geweldig mooi. Sinds kort luister ik naar Radio 4 en jouw CD was CD van de week, dus ik hoefde niet lang na te denken.

  De CD is een aanrader, mooie muziek en prachtig gespeeld. Wat ik wel een beetje jammer vind, is dat de opname jouw spelniveau niet evenaart. De harp klinkt alsof de microfoon(s) te dicht bij de bas snaren zijn opgesteld, hierdoor resoneert de bas tot soms aan (lichte) vervorming toe. Jouw vertolking van Einaudi verdient een betere opname technicus.

  Ondanks deze licht kritische noot, een fantastische CD!

 100. H. Oostendorp says:

  Door de toegift tijdens Paleisconcerten Het Loo was ik al zeer geïnteresseerd geraakt in de Einaudi muziek op harp.
  Na afloop van de recente CD introductie bij Nawijn en Polijk in Apeldoorn heb ik de CD aangeschaft. De CD is werkelijk geweldig met zeer mooie stukken en prachtige accenten in de stukken, echt een meesterwerk!

 101. Anneke Kruithof-Looije says:

  Je hebt me betovert met je spel in de Broeren . Dank je wel

 102. a. brons says:

  Prachtig uitvoering van diverse stukken van Philip Glass. (Op het ogenblik voor mij, eerste en laatste stuk het best) Veel stukken beter dan van de meester zelf (meer rust)
  De enige aanmerking die ik zou willen maken en die ook de reden van dit schrijven is. Is dat de opnamen zo weinig helderheid (hoge tonen) bezitten. Hierdoor gaat er naar mijn idee veel van de sprankeling verloren. Ik bezit de cd al een half jaar langer, maar omdat ik met mijn versterker zonder toonregeling de cd teveel als achter een gordijn vond klinken, legde ik hem al gauw aan de kant.
  En dat is erg jammer. Want nu met een versterker waar de hoge tonen wel van te regelen zijn, is deze cd voor mij toch erg de moeite waard geworden.

 103. Gerard Smits says:

  Lavinia, na je magistrale Philip Glass vertolkingen luister ik nu naar Passaggio, tjemig de pemig, wederom wonderschoon. Dank je wel voor deze prachtige muziek! Gr Gerard

 104. Herman says:

  Heb je CD Passaggio afgelopen week al meer dan 50 keer ‘gedraaid’ en blijf helemaal verrukt van het mooie en vefijnde harpspel: ik geniet er steeds meer van!

 105. larry Rackwitz says:

  Dear Lavinia,

  Begin dit jaar via Clas.Fm, Philip Glass: door Lavinia…..hooked for live! Daarna deze zomer in het stadspark van Eindhoven en recentelijk een concert in Den Bosch en nu dan volop genieten van je Einaudi interpretaties. Geweldig die bijzonder de sfeer en emoties die je weet te creëren op dat mooie instrument. Maar meer zegt het waarschijnlijk over wie je bent en wat je wilt overbrengen met je muziek. Dank voor dit prachtige muzikale cadeau.

 106. Jef says:

  Ik ben al jaren fan van Ludovico Einaudi, maar na het optreden van Lavinia in DWDD heeft ze er een fan bij. Mooie interpretaties van het werk van Einaudi. Lavinia en harp; een gouden duo.

 107. Tjitske says:

  Lavinia ik heb jou hooren speelen voor het eerst tijdens De Wereld Draait Door. Wat een mooie muziek maak je zeg! Echt mooi.

 108. Arie Molenaar says:

  Hallo Lavina,

  Ik zag je in de We

 109. Tom says:

  Jouw muziek past geheel bij je uitstraling. Mooi!

 110. Meike Coppoolse says:

  Hoi Lavinia, wat maak jij mooie muziek zeg, KIPPENVEL ALS IK NAAR JE NUMMERS LUISTER. gA ZO DOOR! gROETJES mEIKE

 111. Lianne says:

  Hoi Lavinia,

  Ik zag je gister avond voor het eerst bij de Wereld draait door spelen. Ik moet zeggen dat je fantastisch speelt! 😀
  De muziek van Einaudi vind ik helemaal te gek en de mooie warme kleur van de harp. Geweldig!

  Nu zat ik diezelfde middag een beetje te google-en voor mijzelf naar de harp, omdat ik me aan het verdiepen ben of harp spelen wat voor mij is. en ik was wat aan het google-en op Ludovico Einaudi en kwam het lied passagio tegen wat ik nog niet eerder had gehoord.

  Ik zou bijna zeggen toeval maar geloof dat dit meer een teken is, hahaha

  Dus ik vroeg me af hoelang je al speelt en of het het heel moeilijk om harp te bespelen?

  groetjes Lianne

 112. Ron van Effrink says:

  Afgelopen donderdag naar het concert van Lavinia Meijer en het Attaca Ensemble in Veenendaal geweest. Van de muziek heb ik erg genoten. Van Phillip Glass had ik wel eens gehoord, maar zijn muziek kende ik nog niet. Als beginnend componist heb ik ook kunnen horen hoe een componist als Phillip Glass zijn muziek heeft opgebouwd. In die zin was het voor mij ook erg leerzaam.
  En de muziek brengen met toevoeging van een harp maakte het erg mooi.
  Ron van Effrink / Veenendaal

 113. Wendy says:

  Gisteravond geweest naar het laatste concert van de concertreeks met het Attacca Ensemble in de Philharmonie in Haarlem. Overdag bij de harpdag in Vleuten tijdens lunchconcert al genoten van Rémy van Kesteren met zijn trio42. Maar dit concert met Lavinia was een herinnering om nooit te vergeten. Binnen 5 minuten na afloop signeerde ze haar nieuwe cd en beloofde ze me om volgend jaar weer terug te komen 😉
  Lavinia je bent een toppertje, ga zo door met het vertegenwoordigen van ons instrument!

 114. Afgelopen zondag prachtig concert in Den Haag. Enorm van genoten. Vanavond nogmaals genieten in Philharmonium Haarlem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *